Team A-Fys forklædt som BMW

To håndfulde Team A-Fysser blev tilmeldt og forklædt i sponsortøj fra BMW Financial Services klar til nye udfordringer i det nordsjællandske – Tour de Tisvilde, løbet for semi(g)-kendisser og wannabe’s. 

 

Med enkelte afbud og udskiftninger lykkedes det at stille et homogent hold bestående af Jo, Susanne, Chanet, Kenneth, Leif, Henrik, Haislund (der til lejligheden have fået bevilget en feriedag) og Lars .

 

Sammen gennemførte vi et noget anderledes løb, hvor alle vores fordomme om, hvordan der kan køres i felt blev mere end bekræftet, og vi undgik – i modsætning til f.eks. Jes Dorph – styrt og uheld, bortset fra cheftrænerens sædvanlige punkteringer. Ruten var egentlig fin, men vi var mange på vejen, og bortset fra starten var der ikke meget hjælp fra arrangørene. OG afslutningsvis fik vi lov at køre off-road i skoven – tror nok at gamle Leif savnede sin crosser – og at pigerne var i gang med at bestille nye cykler hos VeloConcept.

Resultatmæssigt må vi erkende, at vi tabte til en dansk mester i MountainBike, (for vores sponsor var det bare vigtigst at komme foran chefen – og det lykkedes) og ellers gennemførte i flot stil. Det er mere end man kan sige om den en af to andre Team A-Fys drenge der også deltog, men hos en ikke sponsor (Mark og Friis).  Pludselig lød det i højttaleren ”Friis Abandon” – og sådan så det ud da han kom i mål:

 

Efter kampen, var der social hygge (for egen regning L ) på Birkepladsen, hvor vejret var med os og humøret helt i top.

 

Tilbage til nyheder

Gå til toppen